Kinderkleding sale

Kinderkleding sale

Waar heb ik het briefje nou gelaten. Ik had het toch allemaal netjes opgeschreven? Waarom kan ik het nu niet vinden? Ik zit achter de computer en snuffel door de kinderkleding sale. Ik zie zoveel leuke Name it jongens kleding. Ik zie mijn drie kerels daar al mee rondlopen. Maar welke Name it maten moet ik hebben? Ik trek mijn bureaulade open en vind er allemaal losse notities, kleding labels en maattabellen. Maar daar waar ik naar op zoek ben, een simpel, overzichtelijk lijstjes met de meest recente Name it maten van de jongens kan ik niet vinden. Er ontsnapt me een diepe zucht en ik schuif mijn stoel achteruit. Eerst een kop koffie.

Name it maten

Even later sta ik voor de klerenkast van de oudste. Hij heeft veel Name it jongens kleding en ik zoek naar een goed zittende broek. Welke Name it maten staan hier in? Ik pak een los kladblaadje en schrijf het op. Hetzelfde doe ik met de andere Name it jongens kleding die ik in zijn kast vind. Alle Name it maten netjes onder elkaar. Tevreden kijk ik naar mijn werk. Nog twee kasten te gaan. Even later schuif ik weer achter de computer en leg de drie kladblaadjes naast het toetsenbord. Ik open een document en maak een mooi tabelletje. Zo dat is vastgelegd.

Name it jongens

Ik keer terug naar de kinderkleding sale. Net op tijd realiseer ik me dat dit niet de Name it maten zijn die ik moet bestellen. Dan zijn ze er zo uitgegroeid. Ik snuffel door de Name it jongens kleding van de kinderkleding sale en zoek op een maatje groter dan in mijn tabel. Ik vind voor alle drie een aantal leuke Name it jongens setjes en vul mijn winkelmandje. Nadat ik de bestelling heb afgerond open ik mijn tabel opnieuw en pas alle maten aan. Zelden heb ik zo’n voldaan gevoel gehad na het bestellen van Name it jongens in de kinderkleding sale.