Feestkleding voor de moeder van de bruid

Feestkleding voor de moeder van de bruid

Bij een bruiloft hoort ook trouwkleding, maar de moeder van de bruid moet er op deze dag ook mooi uitzien. Omdat mijn zoon ging trouwen, zochten mijn dochter en ik een leuke outfit voor deze mooie dag. Een jurk die niet iedereen draagt, iets unieks. Om dit te realiseren moesten wij geen outfit kopen bij een kledingwinkel. Daarvoor moesten wij bij een Couturier zijn, die voor ons een jurk kon ontwerpen waar wij de hele dag in zullen stralen. Via het internet vonden wij een bedrijf die daarin iets voor ons kon betekenen. Deze heet: Jos Exler, dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van de prachtigste creaties in de mooiste kleuren.

Een mooie jurk geworden

De ontwerpster haalt haar inspiratie uit haar liefde voor mooie kunst, kleur en stoffen. Zij maakt gebruik van verschillende soorten stoffen zoals:

  • Taft
  • Dupion
  • Micado
  • Organza

Met deze stoffen maakt zij geweldige creaties. Naast het ontwerpen van kledingstukken geeft deze vrouw ook het advies over kleur, schoenen, hoeden en styling. Alles om jouw, als moeder van de bruid mooi voor de dag te laten komen. De jurk die zij voor mij en mijn dochter heeft laten maken ziet er schitterend uit. Wij zijn dan ook blij dat wij deze couturier de opdracht hebben gegeven om onze outfit te laten maken.