Een T-shirt abonnement

1979711_1506775379571507_8487073416895699999_n

Ik kwam tijdens mijn wekelijkse zoektocht naar inspiratie iets leuks tegen wat ik zeker met jullie wil delen: een T-shirt abonnement. Speciaal voor mannen die geen zin hebben om naar de winkel te gaan. Met dit t-shirt abonnement hoeven mannen hun bank niet meer af te komen. Ze krijgen namelijk per twee, drie of zes maanden een aantal basic t-shirts toegestuurd. Geen vieze, oude en vale t-shirts meer met dit t-shirt abonnement dus. Ik zeur al jaren tegen mijn man dat hij die vieze oude witte t-shirts eens moet vervangen maar hij wil maar niet luisteren. Tijd om zelf actie te ondernemen dus.

Een proef bestelling geplaatst

Omdat ik benieuwd was naar de kwaliteit van de t-shirts heb ik vorige week meteen een proef bestelling gedaan. Het t-shirt heb ik gisteren ontvangen (zie foto hieronder).

2-witte-t-shirts-v-hals

Ik heb een mannelijke collega gevraagd of hij hem even wilde passen. De pasvorm van deze t-shirts is echt geweldig. Het t-shirt sluit goed aan zowel bij de hals als bij de taille. De t-shirts van het abonnement zijn overigens te verkrijgen met ronde of met v-hals in de kleuren wit en zwart; basics dus. De komende weken is het even afwachten hoe de t-shirts een aantal wasbeurten overleven. Ik hou jullie zeker op de hoogte. Vooralsnog ziet het er allemaal positief uit.

 

Tshirtplein