Kennismaking met Studio Anneloes 

Kennismaking met Studio Anneloes 

Studio Anneloes profileert zich als een vrij jong damesmerk dat beschikt over een Nederlandse roots. Het merk werd opgericht door Anneloes van de Heijden. Voor alle ontwerpen die dit merk op de markt brengt geldt dat ze tot stand zijn gekomen in Nederland. Bovendien is het zo dat het merk er garant voor staat dat de volledige productie ook gebeurt op Europese bodem. Hiervoor wordt een beroep gedaan op de diensten en mogelijkheden van hoogwaardige ateliers waar de kledingstukken met alle liefde en zorg worden gemaakt. Spreekt dit alles jou ook wel aan en zou je dan ook bijgevolg graag meer over dit merk te weten willen komen? Blijf dan vooral zeker nog even verder lezen.

Wat is de travel kwaliteit waar je bij dit merk op kan rekenen?

Eén van de zaken waar Studio Anneloes het meest bekend om staat is ongetwijfeld de zogenaamde travelkwaliteit waarover ze beschikt. Voor deze kwaliteit geldt dat ze ontstaat als gevolg van een specifieke materiaalcombinatie. Hierbij kan worden gedacht aan een mix van niet alleen polyamide, maar ook elastaan. Deze materialen zorgen ervoor dat de kledingstukken over enkele unieke eigenschappen komen te beschikken. Zo hoef je er bijvoorbeeld niet voor te vrezen dat ze gaan pillen en behoort ook kreuken tot het verleden. Daarnaast is het ook nog eens zo dat deze kledingstukken op uiterst milieuvriendelijke wijze worden geproduceerd. 

Omdat het materiaal waaruit deze kledingstukken worden vervaardigd er bekend om staat niet te kreuken is het zo dat ze zich uitstekend leent om meegenomen te worden op vakantie in bijvoorbeeld de reiskoffer. Wil je dus met andere woorden bij aankomst op je vakantiebestemming niet meteen moeten beginnen met het strijken van je kleding? Dan kan de keuze voor kleding van Studio Anneloes met zekerheid een zeer interessante keuze zijn om te maken. Zoveel is wel zeker. 

Altijd een comfortabele pasvorm 

Indien je kiest voor het aankopen van kleding van Studio Anneloes zal je kunnen vaststellen dat de kleding altijd bijzonder comfortabel zit. Dit is het gevolg van het feit dat je niet alleen kan rekenen op een aantrekkelijke kwaliteit, maar ook op een mooie pasvorm. Voor de artikelen die deel uitmaken van het aanbod van dit merk geldt dat ze over een normale pasvorm beschikken. Ben jij dus met andere woorden iemand die er het vaakst voor kiest om een blouse met maat S te dragen? Dan is de kans zeer groot dat dit bij Studio Anneloes eveneens het geval zal zijn. Op deze manier kunnen heel wat miskopen in de praktijk uiteraard uitstekend voorkomen worden. Dat spreekt voor zich. 

Wat zijn de wasvoorschriften voor Studio Anneloes kleding?

Het hoeft niet gezegd dat de kledingstukken die deel uitmaken van het aanbod van Studio Anneloes met heel veel liefde evenals passie worden gemaakt. Bijgevolg spreekt het voor zich dat je deze kledingstukken dan ook op een even liefdevolle en passionele manier zal willen onderhouden en wassen. Hou er bijvoorbeeld rekening mee dat deze items absoluut niet in de droger mogen worden gestopt. Daarnaast is het ook absoluut niet de bedoeling om ze te wassen op een temperatuur van meer dan 40 graden. Alleen wanneer je de Studio Anneloes kleding op de best mogelijke manier gaat onderhouden kan je er uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Zoveel spreekt voor zich.