De 3 meest verkochte assieraden met het thema vlinder bij UitvaartUniq.nl

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtig assortiment assieraden van RVS, zilver, goud en witgoud waarbij diverse symbolen erg populair zijn. Met een uitgebreide en diverse collectie assieraden, zowel sierraadtypes, materiaalsoorten, stijlen en natuurlijk ook prijsniveaus, is de kans groot dat u bij UitvaartUniq.nl slaag in de zoektocht naar een passend assieraad. Om uw zoektocht naar een passend sieraad gericht te starten zetten onze medewerkers diverse populaire thema’s extra in de spotlight. Hierbij hebben we meteen een top 3 weergegeven van de meest verkochte producten binnen het thema ‘de vlinder’. De vlinder staat symbool voor onsterfelijkheid en wedergeboorte. De vlinder symboliseert hierbij het afscheid nemen van het menselijk lichaam, maar tevens de geboorte van mooie herinneringen. Onderstaand vindt u de 3 meest verkochte assieraden binnen het thema ‘vlinder’.

Uitvaart

Ashanger vlinder – RVS. Een prachtige ashanger die door haar strakke en abstracte vormgeving een bijzondere uitstraling heeft; modern en eigentijds. Deze unieke hanger is 3 centimeter hoog en wordt exclusief collier geleverd, maar natuurlijk kunt u bij UitvaartUniq.nl meteen uw RVS ketting of spangcollier meebestellen. Deze ashanger is separaat te bestellen voor een prijs van Euro 39,- bij UitvaartUniq.nl.

Waarbij de RVS ashanger strak en ‘hard’ vormgegeven is, is de Ashanger vlinder – witghoud sierlijk en wordt met zachte rondingen en een glanzende afwerking een lieflijke uitstraling gerealiseerd. De prachtige vlinder is 8 mm hoog en 25 mm breed.Deze bijzondere ashanger is verkrijgbaar vanaf Euro 589,- incl. BTW en bezorging.

Ashanger open vlinder – RVS. Een sierlijke ashanger van RVS, waarbij u zowel een ashanger als het collier (halsketting) direct mee kunt bestellen. De ashanger is open, waarbij de karakteristieke vleugels van de vlinder opgedeeld zijn in twee open vlakken. Dit zorgt voor een bijzondere vormgeving, waarbij alle aandacht uit zal gaan naar de ashanger. U kunt hierbij kiezen uit een bijpassend RVS collier in drie kettinglengtes (45 cm, 65 cm of 92 cm) en tevens ontvangt u een mooie geschenkbox. De ashanger open vlinder – RVS is verkrijgbaar voor Euro 39,- incl. BTW bij UitvaartUniq.nl

Met een enorme collectie met meer dan 300 prachtige assieraden is de kans groot dat wij u gericht van dienst kunnen zijn. Assieraden voor een dierbare herinnering bij UitvaartUniq.nl;

Altijd van hoogwaardige kwaliteit, zorgvuldig afgewerkt, snel bezorgd & verkrijgbaar voor Eerlijke prijzen.