Verschillende campings in Slovenië om te bezoeken met je gezin

Verschillende campings in Slovenië om te bezoeken met je gezin

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe plek waar je naartoe kunt met je gezin dan is dit misschien een optie voor jullie: campings Slovenie. Een camping in Slovenië is net even wat anders dan de ander vakantie landen zoals Italië of Spanje. De natuur in het land Slovenië is prachtig en zorgt ervoor dat het land een goede optie is om te gaan kamperen. De natuur bestaat voor een groot deel uit bossen en bergen. Ook zijn er altijd dichtbij rivieren te vinden die verkoelend zijn. Je kunt heerlijk wandelen of fietsen in het land. 

Een ander voordeel van campings slovenie ten opzichte van landen zoals Italië of Spanje is dat de prijzen relatief lager liggen dan bij campings in deze andere landen. Vandaar dat Slovenië misschien wel de ideale vakantie bestemming kan zijn. 

campings Slovenie

Wat is er allemaal te doen op een camping in Slovenië?

Er zijn verschillende familiecampings te vinden. Deze kunnen erg kleinschalig zijn maar daarnaast zijn er ook heuse glampings te vinden. Deze glampings ontbreken niks aan de luxe die je gewend bent in een hotel of vakantiepark. In Slovenië heb je ook de mogelijkheid om te gaan kamperen aan de oever van het meer Blend. Dit geeft je de mogelijkheid om tijdens je vakantie heerlijk te gaan varen of kajakken op het meer. Ook is het prachtig om een wandel of fietstocht rondom het meer te maken om zo van de prachtige natuur te genieten. In het midden van dit meer is een klein eilandje te vinden, je hebt de mogelijkheid om een boot te huren en zo het eiland te gaan verkennen. Dichtbij het meer ligt een heerlijk wellnesscentrum waar je ook een dagje naartoe zou kunnen gaan, mocht je in de buurt zijn.