Op zoek naar goedkope spaarlampen?

Op zoek naar goedkope spaarlampen?

philips-ecohalo-clickline-g9_hecoclickg9-20Hoi beste lezers, ik wil vandaag graag off topic gaan. Ik hoop natuurlijk nog steeds dat jullie dit een leuk artikel gaan vinden. Het is een onderwerp waar iedereen wel iets aan heeft. Want wil jij graag profiteren van een lagere energierekening en verlichting die ook nog eens langer mee gaat? Dan heb ik een goed adresje voor je gevonden. Dit is namelijk van de firma Lamp Direct. Zij verkopen hier meerdere topmerken en alles hier werkt simpel. Je kunt je verlichting natuurlijk ook in de winkel kopen, maar zeg nou eerlijk. Als je het online doet, kost het je helemaal geen moeite. Je hebt de verlichting via lampdirect.nl vaak de volgende werkdag al in huis. Ik spreek uit eigen ervaring, want ik koop hier al een paar jaar mijn verlichting. Zo kocht ik laatst spaarlampen. Nu zullen sommige van jullie wel niet weten hoeveel deze nou precies opleveren. Nou dit ga ik jullie vertellen.

Hoeveel levert het nou op?

philips-ledspot-mv-gu10-value-(master)_phi-mast-led-mv-value-gu10-20

Spaarlampen zijn lampen met een steek- of schroeffitting. Wanneer je hier online naar gaat zoeken kun je de volgende termen ook gebruiken: PL lampen of CFL lampen. De spaarlamp staat bekend om zijn lage energieverbruik, dat zie je ook terug aan de volgende cijfers:

  • Laag energieverbruik – tot 80% minder dan gloeilampen
  • Lange levensduur – tot wel 20.000 uur!
  • Natuurlijke kleuren – kleurweergave van 80-89Ra of hoger

nl_logo

Zoals je ziet kan het je op jaarbasis enorm veel opleveren. En wanneer je ook nog eens de goedkoopste kostprijs wel hebben voor deze lampen, moet je echt bij Lamp Direct zijn!