Zoektocht naar mijn Nike Air Max Thea

Zoektocht naar mijn Nike Air Max Thea

Een hele poos geleden ben ik opzoek gegaan naar een goedkope site waar ik de zogeheten Nike Air Max Thea kon kopen. Het waren mijn favoriete schoenen de afgelopen tijd. Ik las veel goede recensies over de Nike Air Max Thea. Toen ik besloot om ze aan te schaffen, wilde ik eerst zeker zijn van de laagste prijs.

Ik heb ze gevonden

Na een lange zoektocht over het web, had ik eindelijk de schoenen gevonden voor een goede prijs. Bij veel websites zaten er toch nog minpunten aan. Op de website van The Sneaker  had ik veel verschillende keuze uit kleur en kon ik kijken waar ik de Nikes uiteindelijk kon gaan bestellen. Er was zoveel keuze, dat ik een paar sneakers aan mijn favorieten had toegevoegd, zodat mijn keuze makkelijker gemaakt kon worden. Ik ben en blijf een vrouw, dus je weet wel hoe moeilijk het voor me is om te kiezen.

 

nike-wmns-air-max-thea-iron-dark-storm-2

Bestelling geplaatst

Ik kon niet wachten om ze eindelijk aan te hebben. Het lange zoeken werd uiteindelijk beloond met een mooi paar sneakers. Ik hoefde ze alleen nog maar te bestellen en dan zou het goed zijn. Ik had voor mijn gevoel echt een topdeal, ze waren nieuw en populair. De sneakers waren nog leverbaar dus ik hoefde eigenlijk maar één werkdag te wachten. Uiteindelijk had ik mijn bestelling geplaatst en was het alleen nog maar een kwestie van wachten. De volgende dag, vroeg in de middag, werden ze bezorgd, ze zagen er precies zo uit zoals ik wilde! Gelijk gepast natuurlijk, ze zitten echt fijn aan m’n voeten. Ik weet zeker dat als ik nog een keer een paar schoenen nodig heb, dat ik zeker een kijkje op de website van The Sneaker ga nemen.
nike-air-max-thea-joli-white-11