Waar moet je op letten bij de aanschaf van leren wandelschoenen?

Waar moet je op letten bij de aanschaf van leren wandelschoenen?

Ga je graag een stuk wandelen, in Nederland? Lekker ravotten met je hond door de duinen, de bossen of alleen. Welke reden je ook hebt om wandelschoenen te kopen, het is slim om op bepaalde zaken te letten bij de aanschaf van leren wandelschoenen. In dit artikel lees je meer over deze zaken en ontdek je de toffe wandelschoenen van ZOO Footwear.

Waarvoor ga je de wandelschoenen gebruiken?


Stel jezelf eerst de vraag waar je de leren wandelschoenen voor wilt gebruiken. Is dat omdat je korte wandelingen wilt maken over wegen en paden in ons eigen land? Dan zijn de wandelschoenen van ZOO Footwear goed geschikt voor jou. De wandelschoenen van dit schoenenmerk hebben namelijk een comfortabele zool, waardoor je makkelijk een korte, maar ook een lange wandeling ermee kunt maken. Vooral in ons platte landje zijn de schoenen perfect om mee te wandelen.

Voordat je wandelschoenen op de website gaat bestellen, is het verstandig om eerst te kijken welke maat je nodig hebt. Meet daarom je voeten eerst op. Op de website van ZOO Footwear vind je een ontzettend handig filmpje waarin je een uitleg ziet over hoe je jouw voeten moet opmeten. Nu je weet welke maat je hebt, is het tijd om te kiezen voor de juiste kleur. De wandelschoenen van ZOO Footwear zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • Black
  • Dark Denim
  • Deep Black
  • Happy Blue
  • Happy Brown
  • Happy Fuchsia
  • Happy White
  • Happy Yellow
  • Red
  • White

Bepaal welke kleur het beste bij jouw kleding past. Draag je vaak donkere kleuren? Kies dan ook voor een donker gekleurde wandelschoen. Wanneer je meer van felle kleuren houdt, is fuchsia, rood of geel wel wat voor jou.

De leukste wandelschoenen bestellen


Kijk op de website https://zooadventure.nl/hippe-wandelschoenen-dames/ om de hierboven beschreven schoenen te bekijken. Natuurlijk kun je het niet alleen bij kijken laten, de schoenen zijn te leuk om niet te bestellen. Dus hup, in je virtuele winkelmandje ermee. Nu je wandelschoenen gaat bestellen, is het ook slim om gelijk het juiste verzorgingsproduct erbij te kopen. De leren wandelschoenen van ZOO Footwear onderhoud je het beste met Hydra Crème Intens. Als je voor een bedrag boven de 150 euro bestelt, is de bezorging gratis. Dat is toch mooi meegenomen. Zodra de wandelschoenen in huis zijn, is het verstandig om de wandelschoenen gelijk te passen met de correcte sokken. Kies voor een paar sokken die je graag aantrekt, dik of dun. Wat je het prettigst vindt. Knip eerst je teennagels, zodat je schoen niet onnodig knel zit aan de voorkant. Nu kun je voelen of je de juiste maat hebt besteld. Zo niet, dan kun je de schoenen binnen veertien dagen ruilen voor een andere maat. Zitten ze wel goed? Mooi! Dan is het nu tijd om ze eerst thuis een aantal uren te dragen, om eraan te wennen. Daarna kun je met je leren wandelschoenen naar buiten stappen. Op naar je eerste wandeling met je nieuwe, leuke wandelschoenen.